Aanvullende modules

TSA Verkiezingen bv ondersteunt gemeenten bij de diverse taken in het organisatieproces van iedere verkiezing. Van het werven en trainen van stembureauleden, het registeren en inplannen van alle ingezette stembureaus en stembureauleden, het genereren van brieven en publicaties, tot het uiteindelijk (interactief) publiceren van de uitslag.

Om iedere gemeente zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen biedt TSA Verkiezingen bv diverse aanvullende (online) modules die naadloos aansluiten op het softwarepakket Elektor. Iedere module is ontwikkeld mede dankzij de input van meerdere gemeenten.


Stembureautraining

Hét online e-learning platform waarmee uw stembureauleden de kennis op kunnen doen om zitting te kunnen nemen in het stembureau.
Volledig naar de wensen en eisen van uw gemeente in te richten.

Verkiezing in beeld

Via Verkiezinginbeeld.nl kunt u als gemeente de uitslag van de recente verkiezing in diverse interactieve grafieken presenteren.
De grafieken worden beschikbaar gesteld op uw eigen domein via verkiezinginbeeld.nl.

Stembureaumodule

De stembureaumodule is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk hulpmiddel tijdens het verkiezingsproces. De stembureaumodule is device-onafhankelijk en aanpasbaar naar de wensen, werkwijze en eisen van uw gemeente.