Diensten

Bij TSA Verkiezingen draait het niet alléén om software. Gemeenten die onze producten inzetten kunnen het gehele jaar rekenen op professionele en persoonlijke ondersteuning van onze supportmedewerkers.

Helpdesk

Gedurende het gehele jaar kan er gebruik worden gemaakt van onze kosteloze helpdesk. De helpdesk is zowel per e-mail via verkiezingen@tsagroup.nl bereikbaar als telefonisch via +31 (0)15 251 61 41. De telefonische helpdesk is elke werkdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur en is tussen 12:00 uur en 13:00 uur gesloten.

Wij zijn er trots op dat onze helpdesk door de gemeenten die onze producten inzetten als 'zeer goed' wordt beoordeeld!

Consultancy

Zodra er specifieke vraagstukken naar voren komen waar u als gemeente advies of hulp bij kunt gebruiken, staan ook daarvoor onze supportmedewerkers voor u klaar. We denken graag met u mee zowel vanuit ons kantoor in Delft als bij u op locatie.

Trainingen

Voor zowel nieuwe als gevorderde gebruikers kan er gebruik worden gemaakt van onze gebruikerscursussen. Tijdens deze cursussen worden uw medewerkers wegwijs gemaakt met onze producten en wordt er aan de hand van casussen en oefeningen dieper in gegaan op alle onderdelen. Onze cursussen kunnen zowel op ons kantoor in Delft als bij u op locatie worden gegeven.