Nieuws

Nieuwsbrief juni 202109-06-2021

Nieuw Self-Service - Stembureaulocaties

Wilt u snel en gemakkelijk de beschikbaarheid opvragen van uw stembureaulocaties? Maak dan gebruik van de Self-Service - Stembureaulocaties. In de Self-Service beheren uw locaties hun aanmelding/gegevens en kunnen uw locaties aangeven of zij voldoen aan de wensen en eisen van uw gemeente. Dit bespaart niet alleen veel tijd; het grote extra voordeel is dat al deze gegevens altijd actueel zijn. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Enquête TSA Verkiezingen 

In april stuurden wij een korte vragenlijst naar al onze klanten. We hebben veel reacties ontvangen, hartelijk dank daarvoor! Binnenkort informeren we u over de uitkomsten van deze enquête. 

Gebruikersbijeenkomst TSA Verkiezingen

Op dinsdag 7 en donderdag 9 september organiseren wij een interactieve online gebruikersbijeenkomst voor de relaties van TSA Verkiezingen. Van 10:00 tot 11:30 uur praten we u bij over de ontwikkelingen binnen TSA Verkiezingen en laten we u uitgebreid de nieuwe functionaliteiten zien. 

Wilt u er ook bij zijn? Wees dan snel, want vol = vol! 
U kunt zich aanmelden via verkiezingen@tsagroup.nl 

Cursus Elektor

Ter voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen organiseren wij vanaf september Elektor cursussen voor beginnende en gevorderde gebruikers. Wij hopen de cursussen weer fysiek te kunnen geven, maar houden ons uiteraard aan de dan geldende maatregelen rondom COVID-19. 

Op dit moment hebben wij de volgende cursusdagen beschikbaar:
  • Gevorderden cursus - donderdag 30 september 2021
  • Basiscursus - dinsdag 5 oktober 2021
  • Gevorderden cursus - donderdag 7 oktober 2021

U kunt zich vanaf heden inschrijven voor de bovengenoemde data per e-mail via verkiezingen@tsagroup.nl. 
Mochten deze data reeds bezet zijn of niet schikken, dan kijken wij graag met u naar een andere datum.