Nieuws

Nieuwsbericht 9 september 202109-09-2021

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 organiseert TSA Verkiezingen  wederom gebruikerscursussen voor het softwarepakket Elektor. De cursussen worden gegeven op ons kantoor in Delft en nemen ongeveer één dagdeel (4 uur) in beslag. Wij bieden zowel basis- als gevorderdencursussen aan.

In de basiscursus leert u alles over de inrichting van het softwarepakket Elektor. Na een theoretische introductie gaat u aan de slag met praktische oefeningen en leert u het verschil tussen beheer en verkiezing. Verder leert u gemakkelijk inzicht te krijgen in uw ledenadministratie en heeft u na de cursus een brede, algemene kennis van het softwarepakket.
De gevorderdencursus is een logisch vervolg op de basiscursus en is bedoeld voor gebruikers die al langer met Elektor werken, en hun gebruik willen optimaliseren. U kunt alleen een gevorderdencursus afnemen als u eerder een basiscursus heeft gevolgd.

Op dit moment zijn de volgende cursusdata vastgelegd:
  • Gevorderdencursus - woensdag 13 oktober 2021
  • Gevorderdencursus - dinsdag 26 oktober 2021
  • Basiscursus - donderdag 28 oktober 2021
  • Gevorderdencursus - donderdag 4 november 2021
Bij interesse voor één van de cursusdata kunt u zich per e-mail aanmelden via verkiezingen@tsagroup.nl.

Cursus op maat
Heeft u meer behoefte aan een cursus op maat? Dan is het ook mogelijk om een cursusdag naar wens te organiseren. Bij voldoende deelnemers van dezelfde gemeente, kan worden afgeweken van de reguliere data en in overleg een groepscursus op maat worden aangeboden op ons kantoor.

Daarnaast is het mogelijk dat we op afspraak een cursus plannen bij u op locatie. Voor meer informatie daarover en een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.