Nieuws

Nieuwsbericht 10 april 2019

Inzet Stemhulp voor de Europees Parlementsverkiezing

Hoe is de communicatie geweest tussen uw gemeente en de stembureaus tijdens de afgelopen verkiezingen? Met nog tenminste één verkiezing voor de boeg dit jaar maken wij u er graag op attent dat u nog steeds gebruik kunt maken van de Stemhulp. Dit uitgebreide en gebruiksvriendelijke hulpmiddel ondersteunt gemeenten én stembureaus op de verkiezingsdag. Wij geven u graag volgende week een demonstratie op het NVVB Jubileumcongres in Noordwijkerhout!

Verkiezinginbeeld.nl

Door een recente update van verkiezinginbeeld.nl is het nu mogelijk geworden om vanuit Elektor de uitslag van meer dan één verkiezing kosteloos online te publiceren. Diverse gemeenten en de provincie Zeeland hebben de uitslag van de laatste verkiezingen op deze wijze gepubliceerd.

Zie ook https://www.verkiezinginbeeld.nl/.

Nieuwe Elektor versie beschikbaar

Vanaf vandaag is er een nieuwe versie van Elektor beschikbaar.

NVVB Jubileumcongres 2019

Over een week (17 & 18 april) vind het NVVB Jubileumcongres plaats in Noordwijkerhout. TSA Verkiezingen zal aanwezig zijn op standnummer 16. We zijn momenteel bezig met de laatste voorbereidingen en kijken er naar uit om u (weer) te zien! Wij nemen graag de tijd voor u om onze producten te demonstreren en uw vragen te beantwoorden. Uiteraard hebben wij ook weer een goodie voor u klaarliggen. Bovendien hebben wij dit jaar een leuke winactie!

Dit jaar hebben wij voor bestaande en nieuwe Elektor gebruikers een bijzondere beursactie, die u zeker niet wilt missen!

Betrokkenheid moet je koesteren

Wij zijn trots op het feit dat we dé ICT-partner zijn voor het verkiezingsproces van zoveel gemeenten in Nederland. De betrokkenheid van de gemeenten die wij bedienen is groot. Deze betrokkenheid koesteren we en daarom willen we met een selecte groep gemeenten een verdiepingsslag maken. Het doel hiervan is om de producten die wij voor jullie maken te blijven verbeteren en ervoor te zorgen dat ze niet alleen aansluiten op de wensen van morgen, maar ook op de toekomst van het verkiezingsproces.

Vergelijkbaar hebben we zo de ontwikkeling van de Stembureauportal in 2017 benaderd. We hebben destijds een aantal gemeenten bereid gevonden om als pilot-gemeente de bèta versies van de Self-Service en Stemhulp hands-on uit te proberen. In vergelijkbare setting willen we dit breder gaan trekken over alle producten die TSA Verkiezingen te bieden heeft.

Een meer passende naam voor deze ‘pilot-gemeenten’ moet nog worden gevonden (suggesties zijn welkom!). Komende zomer willen wij deze samenwerking verder vorm gaan geven. Wordt vervolgd!