Nieuws

Nieuwsbericht 21 december 2020

Tijdelijke wet Tweede Kamerverkiezing Covid-19

Op maandag 15 en dinsdag 16 maart kan in elke gemeente bij een aantal stemlokalen (minimaal 1 bij een kleine gemeente) vervroegd worden gestemd. Deze maatregel is vooral bedoeld voor kiezers met een kwetsbare gezondheid. Om dit mogelijk te maken in Elektor kunt u twee extra verkiezingsdagen aanmaken in Elektor. Op iedere verkiezingsdag is er sprake van een ander stembureau, dat ook een eigen proces-verbaal moet opmaken. U dient dus voor iedere verkiezingsdag in Elektor een stembureau aan te maken met een uniek nummer.  

Self-Service TSA Verkiezingen ook beschikbaar voor de extra verkiezingsdagen

Wilt u gemakkelijk en snel uw leden vragen of ze ook beschikbaar zijn op 15 maart en 16 maart? De Self-Service van TSA Verkiezingen biedt hierin uitkomst, uw stembureauleden beheren in de Self-Service namelijk zelf hun aanmelding/persoonlijke gegevens, kiezen hun eigen functie en stembureaulocatie. Dit bespaart niet alleen veel tijd; groot extra voordeel is dat al deze gegevens altijd actueel zijn. 

Licentiecode Elektor

Jaarlijks vraagt Elektor om een nieuwe licentiecode. Deze code zal na 1 januari 2021 worden vrijgegeven op https://mijn.verkiezingsportal.nl/aanmelden U kunt inloggen met de door ons eerder verstrekte inloggegevens. Zodra u bent ingelogd, kunt u de licentiecode vinden onder het menu-item 'Overzicht'. Vervolgens kunt u de licentiecode invoeren in Elektor via 'Beheer > Licentiecode invoeren'. Vanaf 15 januari wordt Elektor geblokkeerd zolang deze code niet is ingevoerd. Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, of als u niet beschikt over inloggegevens, neem dan contact met ons op via verkiezingen@tsagroup.nl 

Elektor update januari

In week 4 wordt de nieuwe release van Elektor uitgebracht. In deze release zijn nieuwe functionaliteiten en productverbeteringen verwerkt. Onder andere zullen de volgende functionaliteiten worden toegevoegd en of verbeterd: 

  • Invoer aantal stembiljetten
  • Aangepaste publicaties
  • Rapportage stemmen per bureau > aantallen per lijst vernieuwd
  • Nieuwe functionaliteiten presentatiemodule

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Rond kerst en oud & nieuw hanteren wij aangepaste openingstijden. Tijdens de feestdagen zijn we als volgt geopend: 

  • Donderdag 24 december 2020 09:00 - 16:00 uur
  • Vrijdag 25 december 2020 (eerste kerstdag) gesloten
  • Donderdag 31 december 09:00 - 16:00 uur
  • Vrijdag 1 januari 2021 (nieuwjaarsdag) gesloten
Namens het gehele team van TSA Verkiezingen wensen wij u fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!