Nieuws

Nieuwsbericht 6 november 2020

Nieuwsbrief BZK

Op vrijdag 30 oktober heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een nieuwsbrief verzonden over de aanvullende maatregelen die genomen zullen worden voor de Tweede Kamerverkiezing, zoals bijvoorbeeld het openstellen van de stembureaus op maandag, dinsdag en woensdag.
Wij zijn ons ervan bewust wat voor impact dit heeft op de gebruikers van onze software. Uiteraard houden wij de berichtgeving vanuit de overheid nauwlettend in de gaten en zullen wij ervoor zorgen dat u onze systemen probleemloos kunt gebruiken.

Elektor release 5.4.0.1012

Vorige week vrijdag hebben wij de nieuwe release van Elektor uitgebracht. In deze release zijn nieuwe functionaliteiten en productverbeteringen verwerkt.

Onder andere is het nu mogelijk om via Beheer > Basistabellen > Bureaukenmerken uw kenmerken beschikbaar te maken voor Verkiezing in Beeld.  Vervolgens kunt u via Self-Service > Acties > Verkiezing in Beeld > Aanmelden stembureaus, uw stembureaus aanmelden voor Verkiezing in Beeld. Zodra u uw stembureaus beschikbaar heeft gemaakt, kunnen uw inwoners binnenkort via (gemeentenaam).verkiezinginbeeld.nl zien waar de stembureaus zijn, inclusief kenmerken en speciale openingstijden. Maakt uw gemeente ook gebruik van de Stemhulp? Uw inwoners kunnen dan ook zien of het druk of juist rustig is op een stembureau. 

Self-Service Nieuwe leden pagina

De nieuwe ledenpagina in de Self-Service is een groot succes. Gemeenten als Assen en Zwolle hebben niet eerder zoveel aspirant-stembureauleden geworven als met de Self-Service. Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via verkiezingen@tsagroup.nl.

Reclame TSA Verkiezingen

Heeft u onze reclame ook voorbij zien komen? Wij waren afgelopen weken zichtbaar op televisie tijdens verschillende sportevenementen. Ook adverteren wij op dit moment op diverse locaties langs de snelwegen in Nederland.