Nieuws

Nieuwsbrief 13 juni 2019

De verkiezingen van 2019 zijn inmiddels achter de rug en wij hopen dat deze succesvol zijn verlopen. Ondanks dat er het komende jaar vooralsnog geen landelijke verkiezingen zullen worden gehouden, blijven wij onze producten verder vernieuwen en verbeteren. De komende maanden zullen wij u daarom ook blijven informeren over de ontwikkelingen binnen TSA Verkiezingen.  

Enquête TSA Verkiezingen

Binnenkort ontvangen alle TSA Verkiezingen gemeenten een digitale enquête, geadresseerd aan de hoofdcontactpersonen van uw gemeente. Door het invullen van de enquête kunt u dankzij uw inbreng helpen bij het verder verbeteren van de producten en diensten van TSA Verkiezingen.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten en wij stellen uw mening zeer op prijs!

Verkenner gemeenten

Wij zijn trots op het feit dat we dé ICT-partner zijn voor het verkiezingsproces van zoveel gemeenten in Nederland. De betrokkenheid van de gemeenten die wij bedienen is groot. Deze betrokkenheid koesteren we en daarom willen we met een selecte groep gemeenten een verdiepingsslag maken. Het doel hiervan is om de producten die wij maken te blijven verbeteren en ervoor te zorgen dat ze niet alleen aansluiten op de wensen van vandaag, maar ook op de toekomst van het verkiezingsproces. De gemeenten Assen en Breda hebben zich inmiddels aangemeld.

Wij zoeken een aantal gemeenten die gezamenlijk, zowel qua aantal inwoners als geografische ligging, een goede afspiegeling vormen van de gemeenten in Nederland.  Indien wij ook uw gemeente mee mogen nemen in deze selectie  kunt u dit kenbaar maken via verkiezingen@tsagroup.nl