Nieuws

Nieuwsbrief april 2018

NVVB Congres Noordwijkerhout

Op 18 & 19 april staan wij op het NVVB Congres in Noordwijkerhout. Wij heten u van harte welkom op onze stand nummer 7. Bij onze stand kunt u terecht voor een live demonstratie van onze verkiezingsproducten en antwoord op al uw vragen daarover.

Wij hopen u daar te treffen!

Regionale gebruikersbijeenkomsten

Om de ontwikkelingen van onze verkiezingsproducten aan de wensen van iedere gemeente aan te laten sluiten, zullen wij opnieuw gebruikersbijeenkomsten gaan organiseren. De bijeenkomsten zullen per regio worden gehouden, bij voorkeur bij één van de deelnemende gemeenten uit die regio. Wij vernemen graag of u eventueel binnen uw gemeente de locatie kunt faciliteren.

Let op! Binnenkort worden de gegevens van Stembureautraining en de Stembureaumodule verwijderd

Heeft u gebruik gemaakt van Stembureautraining en/of de Stembureaumodule van TSA Verkiezingen bv? Dan heeft u tot eind april de mogelijkheid om de gegevens in te zien en of over te nemen naar Elektor. Op 1 mei zullen de gegevens binnen het portal definitief vernietigd worden. Mocht u hierover vragen en of opmerkingen hebben kunt u contact met ons opnemen.

Mocht u vragen hebben over deze nieuwsbrief, dan kunt u contact opnemen met de TSA Verkiezingen Helpdesk of een reactie sturen per e-mail.

Beursbanner