Nieuws

Nieuwsbrief april 2020

Geachte heer/mevrouw,

In deze nieuwsbrief vindt u de meest recente informatie met betrekking tot (de verkiezingsproducten van) TSA Verkiezingen bv.

Elearning4all.nl

De impact die het coronavirus heeft op ons dagelijks leven is enorm. Om verspreiding van het coronavirus te stoppen zijn er in Nederland diverse maatregelen genomen, die in ieder geval nog tot en met 28 april van kracht zijn. Om deze maatregelen extra onder de aandacht te brengen hebben wij via ons platform een informatieve micro-learning publiekelijk beschikbaar gesteld via www.watweetjijovercorona.nl

Bereikbaarheid TSA Verkiezingen

Vanwege de maatregelen die zijn genomen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, werkt een deel van de medewerkers van TSA Verkiezingen tijdelijk vanuit huis. Ondanks de genomen maatregelen zijn wij gewoon bereikbaar. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via 015 251 61 41. Uiteraard zijn wij ook per e-mail bereikbaar via verkiezingen@tsagroup.nl

Ondersteuning

Vanwege het coronavirus is bij de afdeling burgerzaken van sommige gemeenten de werkdruk enorm toegenomen. Wij denken graag met u mee hoe wij u kunnen ontlasten. Met onze jarenlange, brede én specialistische kennis, kunnen wij u snel en adequaat helpen. Onze consultants kunnen onder meer overzicht creëren in uw infrastructuur-, onderhouds-, beheer- en verkiezings-gerelateerde projecten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gemeente, of een geheel vrijblijvend advies, neem dan nu contact met ons op.

Blended learning

TSA Verkiezingen biedt voor de komende Tweede Kamerverkiezingen blended learning aan.

Iedere verkiezing groeit het aantal gemeenten dat Stembureautraining.nl inzet om leden middels een online training voor te bereiden op de verkiezingsdag. Dit product biedt vele voordelen; deelnemers kunnen bijvoorbeeld op een moment naar keuze en op eigen tempo leren in een uitdagende (online) leeromgeving. Bovendien worden de voortgang en resultaten van deelnemers nauwgezet bijgehouden in een dashboard.

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen kunnen gemeenten de online training via Stembureautraining.nl aanvullen met een klassikale training. Deze training kunnen we samen met u vormgeven. Tijdens de klassikale training gaan wij nader in op de lesstof van de online training en kan bijvoorbeeld dieper worden ingaan op de meest gemaakte fouten en/of de belangrijkste onderdelen. Op deze manier wordt het leerrendement van uw leden verhoogd. Ook is het een goede gelegenheid om uw stembureauleden persoonlijk te ontmoeten.

De combinatie van online en klassikaal leren wordt blended learning genoemd. Wilt u meer weten over blended learning door TSA Verkiezingen? Neem dan contact met ons op.

Cursussen Elektor

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 organiseert TSA Verkiezingen wederom gebruikerscursussen voor het softwarepakket Elektor. De cursussen worden gegeven op ons kantoor in Delft en nemen ongeveer één dagdeel (4 uur) in beslag. Wij bieden zowel basis- als gevorderdencursussen aan.

In de basiscursus leert u alles over de inrichting van het softwarepakket Elektor. Na een theoretische introductie gaat u aan de slag met praktische oefeningen en leert u het verschil tussen beheer en verkiezing. Verder leert u gemakkelijk inzicht te krijgen in uw ledenadministratie en heeft u na de cursus een brede, algemene kennis van het softwarepakket.
De gevorderdencursus is een logisch vervolg op de basiscursus en is bedoeld voor gebruikers die al langer met Elektor werken, en hun gebruik willen optimaliseren. U kunt alleen een gevorderdencursus afnemen als u eerder een basiscursus heeft gevolgd.

De cursus begint om 10:00 uur en wordt inclusief lunch aangeboden.

Op dit moment zijn de volgende cursusdata vastgelegd:

  • Donderdag 24 september 2020 (Basis)
  • Dinsdag 29 september 2020 (Gevorderd)
  • Dinsdag 13 oktober 2020 (Gevorderd)

Indien blijkt dat de cursusdagen snel gevuld raken dan zullen wij uiteraard extra data beschikbaar maken. Bij interesse voor één van de cursusdata kunt u zich per e-mail aanmelden via verkiezingen@tsagroup.nl.

Cursus op maat

Heeft u meer behoefte aan een cursus op maat? Dan is het ook mogelijk om een cursusdag naar wens te organiseren. Bij voldoende deelnemers van dezelfde gemeente, kan worden afgeweken van de reguliere data en in overleg een groepscursus op maat worden aangeboden op ons kantoor.

Daarnaast is het mogelijk dat we op afspraak een cursus plannen bij u op locatie. Voor meer informatie daarover en een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.