De meest vooruitstrevende ICT-partner voor uw verkiezingsproces


  • Ervaring en expertise

  • Innovatief en flexibel

  • Uw werkwijze staat centraal

  • Gunstige prijs-kwaliteitverhouding

  • Support zonder haken en ogen

TSA Verkiezingen helpt gemeenten het organiseren van verkiezingen gemakkelijker te maken. Met dat doel voor ogen ontwikkelen en leveren wij innovatieve applicaties voor elke fase van het verkiezingsproces.

Gemeenten die bij het organiseren van verkiezingen gebruik maken van onze producten besparen hierdoor tijd, blijven in controle en behouden het overzicht.

Wat gemeenten zeggen over ons

"Het contact met TSA Verkiezingen is super! De helpdesk is heel vriendelijk en goed bereikbaar. Niets is teveel."

Logo gemeente Drimmelen

Support en dienstverlening

Wij zijn niet zomaar een leverancier, wij zijn een betrokken partner. Gebruikers van onze producten kunnen te allen tijde rekenen op de persoonlijke en deskundige ondersteuning van onze supportmedewerkers. Het hele jaar door.

Via ons supportnummer komt u direct in contact met onze productspecialisten. Bij complexe vraagstukken of simpelweg op verzoek kunnen onze consultants op afstand of op locatie ondersteuning bieden.

TSA Group Delft bv

TSA Verkiezingen is onderdeel van TSA Group Delft bv. TSA Group Delft is al meer dan 30 jaar succesvol op de ICT markt. Het bedrijf is een gerenommeerde ontwikkelaar en leverancier van software en online toepassingen voor diverse branches. Ook op het gebied van het onderhouden van bestaande software, application outsourcing en het beheren van complexe database systemen vindt men in TSA een betrouwbare partner.

Kijk voor meer informatie op www.tsagroup.nl