Nieuws

Nieuwsbrief augustus 2017

In deze nieuwsbrief vindt u de meest recente informatie met betrekking tot de verkiezingsproducten van TSA Verkiezingen bv.

Nieuwe release Elektor
In september kunt u een nieuwe release van Elektor verwachten met onder andere de volgende verbeteringen:

 • De mogelijkheid tot het aansluiten van een BRP-gegevensmakelaar van onder andere Centric, PinkRoccade of Vicrea. Aan diverse andere koppelingen wordt momenteel gewerkt.
 • Enkele toevoegingen bij de administratie van stembureaus en stembureauleden.
 • Een verbetering aan de performance van Elektor.

Daarnaast wordt momenteel hard gewerkt aan een re-design van de gebruikersinterface, een technische optimalisatie van de formulierenmodule, de mogelijkheid van een SEPA-export voor de betaling van stembureauleden en verbetering van registratie, beheer en benoeming van lijsten en kandidaten.

Veel wijzigingen aan Elektor zijn het gevolg van input van diverse gemeenten. Heeft u ook wensen of ideeën? Dan horen wij dat graag! U kunt dit kenbaar maken per e-mail via verkiezingen@tsagroup.nl.

Livegang van de vernieuwde e-learning module
Aan de e-learning module is in de afgelopen maanden hard gewerkt. Enkele verbeteringen aan onze e-learning module zijn:

 • Geheel vernieuwd dashboard
  Het dashboard geeft de meest recente status en gegevens van alle deelnemers nog duidelijker in beeld door middel van grafieken en overzichten
 • Eigen omgeving
  De e-learning module wordt voor elke gemeente apart ingericht en beschikbaar gemaakt via een eigen URL: *gemeentenaam*.stembureautraining.nl
 • Meer examenvragen direct bij oplevering
  De e-learning template voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 wordt standaard met een groot aantal examenvragen beschikbaar gemaakt
 • Volledig ingerichte e-learning
  U kunt ervoor kiezen om de e-learning volledig door TSA Verkiezingen te laten inrichten, inclusief een voor uw gemeente specifieke look-and-feel
 • Aanvullende helpdeskdiensten
  Voor een volledige ontzorging tijdens het gebruik van de e-learningmodule is het mogelijk om aanvullende helpdeskdiensten af te nemen. Denk hierbij aan telefonische ondersteuning van uw stembureauleden bij het gebruik van de e-learning module.

Heeft u interesse om de komende Gemeenteraadsverkiezingen stembureautraining.nl in te zetten voor de instructie van uw stembureauleden? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie of een offerte aan via verkiezingen@tsagroup.nl.

NVVB regiocongres
Op woensdag 27 september organiseert het NVVB een regiocongres voor de regio's Limburg en Noord-Brabant in Eindhoven. Tijdens dit congres zijn wij aanwezig met een ruime stand. U treft ons aan in stand 22 en 23. Gedurende dit congres zullen wij onder andere de herziene presentatiemodule, stembureaumodule en de e-learningmodule aan u tonen.

Oplevering stembureaumodule: Self-Service
In september staat de oplevering van het Self-Service onderdeel van de stembureaumodule op de planning. De pilotdagen zijn geweest en hier hebben we zeer veel positieve reacties op ontvangen. Daarnaast hebben we diverse wensen en verbeteringen kunnen realiseren naar aanleiding van deze pilot.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Self-Service een welkome aanvulling is op Elektor. De stembureaumodule zal een flinke tijdswinst en administratieve lastenvermindering opleveren voor iedere gemeente! Voor een demonstratie, meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen per e-mail via verkiezingen@tsagroup.nl of telefonisch op 015 - 251 61 41.

Gebruikerscursus Elektor
In de vorige nieuwsbrief zijn er enkele data voor de gebruikerscursus Elektor genoemd. Op dit moment zijn de volgende cursusdata nog beschikbaar:

 • dinsdag 26 september 2017
 • donderdag 12 oktober 2017
 • dinsdag 17 oktober 2017
 • donderdag 26 oktober 2017
 • dinsdag 31 oktober 2017
 • donderdag 2 november 2017
 • dinsdag 14 november 2017

De cursussen worden gegeven op ons kantoor in Delft en neemt ongeveer 4 uur in beslag.

De kosten voor de cursussen op ons kantoor bedragen €175,00 voor de eerste deelnemer en €150,00 vanaf de tweede deelnemer van dezelfde gemeente. De cursus begint om 10:00 uur en wordt inclusief lunch aangeboden. Bij interesse voor één van de cursusdata kunt u zich per e-mail aanmelden op verkiezingen@tsagroup.nl.

Cursus op maat
Heeft u meer behoefte aan een cursus op maat? Dan is het ook mogelijk om een cursusdag naar wens te organiseren. Bij voldoende deelnemers van dezelfde gemeente, kan worden afgeweken van de reguliere data en in overleg een groepscursus op maat worden aangeboden op ons kantoor.

Daarnaast is het mogelijk dat we op afspraak een cursus plannen bij u op locatie. Voor meer informatie daarover en een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Mocht u vragen hebben over deze nieuwsbrief, of u wilt meer informatie ontvangen over één van de genoemde onderwerpen, dan zijn wij graag bereid extra toelichting te geven.