Nieuws

Nieuwsbrief december 202120-12-2021

Gewijzigde openingstijden feestdagen
Rond kerst en oud & nieuw hanteren wij aangepaste openingstijden. Tijdens de feestdagen is onze helpdesk op de volgende dagen gesloten: 
  • Vrijdag 24 december 2021
  • Vrijdag 31 december 2021
Namens het gehele team van TSA Verkiezingen wensen wij u fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!  

Nieuw: cursus presentatie
In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 organiseert TSA Verkiezingen cursussen betreffende onze presentatiemodule. In deze cursus komen alle belangrijke aspecten omtrent de presentatiemogelijkheden aan bod. De cursussen worden gegeven op ons kantoor in Delft en nemen ongeveer 2,5 uur in beslag. 

Op dit moment zijn de volgende cursusdata vastgelegd: 
  • Dinsdag 1 februari 2022
  • Donderdag 3 februari 2022
De kosten voor de cursussen bij ons op kantoor bedragen per cursusdag € 175,00 voor de eerste deelnemer en € 150,00 vanaf de tweede deelnemer van dezelfde gemeente. De cursus begint om 10:00 uur en is om 12:30 uur afgelopen. 

Bij interesse voor één van de cursusdata kunt u zich per e-mail aanmelden via verkiezingen@tsagroup.nl. 

Even voorstellen: onze nieuwe collega!
Sinds 1 december versterkt Jennifer van Helvoort het Team Verkiezingen.
Jennifer zal binnen TSA zorgdragen voor de ondersteuning op alle verkiezingsproducten. Zodra de gelegenheid zich voordoet zullen wij Jennifer bij u introduceren. 

Beschikbaarheid opvragen stembureauleden
Wilt u gemakkelijk en snel uw leden vragen of ze beschikbaar zijn op 14, 15 en/of 16 maart?
De Self-Service - Stembureauleden van TSA Verkiezingen biedt hierin uitkomst, uw stembureauleden beheren in de Self-Service namelijk zelf hun aanmelding en persoonlijke gegevens, kiezen hun eigen functie en stembureaulocatie. Dit bespaart niet alleen veel tijd; groot extra voordeel is dat al deze gegevens altijd actueel zijn. 

Licentiecode Elektor
Jaarlijks vraagt Elektor om een nieuwe licentiecode. Deze code zal na 1 januari 2022 worden vrijgegeven op https://mijn.verkiezingsportal.nl/aanmelden.
U kunt inloggen met de door ons eerder verstrekte inloggegevens. Zodra u bent ingelogd, kunt u de licentiecode vinden onder het menu-item 'Elektor'. Vervolgens kunt u de licentiecode invoeren in Elektor via Systeem > Instellingen > Licentiegegevens. Vanaf 15 januari wordt Elektor geblokkeerd zolang deze code niet is ingevoerd. 

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, of als u niet beschikt over inloggegevens, neem dan contact met ons op via verkiezingen@tsagroup.nl 

Elektor update januari
In week 4 wordt de nieuwe release van Elektor uitgebracht. In deze release zijn nieuwe functionaliteiten en productverbeteringen verwerkt. Onder andere zullen de volgende functionaliteiten worden toegevoegd en of verbeterd: 
  • Filter mogelijkheid op leden zonder contactmoment
  • Nieuwe formulieren
  • Status stembureauleden automatisch aangepast na genereren benoemingsbrief