Nieuws

Nieuwsbrief gebruikersbijeenkomsten

Succesvol NVVB Congres

Op 18 en 19 april was TSA Verkiezingen bv met een ruime stand aanwezig op het NVVB Congres in Noordwijkerhout. Wij willen alle bezoekers aan onze stand hartelijk bedanken voor hun interesse. Mochten er nog aanvullende vragen zijn over onze producten en diensten, dan zijn wij natuurlijk graag bereid hier verdere toelichting op te geven.

Verkiezingsteam

Regionale gebruikersbijeenkomsten

In een eerdere nieuwsbrief gaven wij aan dat ook dit jaar weer gebruikersbijeenkomsten door ons worden georganiseerd. De aanmelding van locaties is snel verlopen, waardoor wij de bijeenkomsten op dit moment aan het inplannen zijn. Binnenkort ontvangt u hiervoor een uitnodiging. De bijeenkomsten worden zoveel mogelijk in juni gehouden.

Opzet van de gebruikersbijeenkomsten

Tijdens de gebruikersbijeenkomst gaan wij met u in gesprek, zodat u uw wensen en opmerkingen kenbaar kunt maken zodat wij onze producten nog verder kunnen verbeteren. Heeft u een wens of is er een onderwerp dat u graag wilt bespreken? Laat ons dit dan alvast weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Voorafgaand aan de gebruikersbijeenkomst zult u van ons een agenda ontvangen.

Mocht u naar aanleiding van deze e-mail verdere vragen hebben, dan horen wij dat graag.