Nieuws

Nieuwsbrief januari 2017

Jaarlijkse release Elektor

Zoals u van ons gewend bent heeft u onlangs de jaarlijkse update van Elektor ontvangen. Het betreft versie 5.2.5.972. Daarnaast vraagt Elektor sinds 15 januari om de licentiesleutel van 2017. De licentiesleutel is beschikbaar gemaakt op onze verkiezingsportal, nadat uw betaling van het abonnement 2017 door ons is ontvangen.

Eerste inzet e-learning module

Sinds afgelopen week zijn de eerste deelnemers voor het e-learning platform uitgenodigd. De eerste trainingen zijn al succesvol afgerond door diverse stembureauleden. In de komende periode zullen meer gemeenten de e-learning verder inrichten en aanbieden aan de deelnemers. De inzet en positieve feedback die wij nu al hebben ervaren wordt erg gewaardeerd en draagt mede bij aan de verdere ontwikkeling van de module.

Nieuw design verkiezingsportal.nl

Naast de nieuwe ontwikkelingen voor Elektor en onze e-learning module, zijn wij hard bezig met de vernieuwing van onze verkiezingsportal. De release van het e-learning platform is een goed moment voor deze verandering. Uiteraard zult u het nieuwe design ook terug zien in de nieuwspagina van Elektor.

NVVB Congres Noordwijkerhout

Wij zijn weer te vinden met een stand op het landelijke NVVB Congres in Noordwijkerhout. De voorbereidingen voor het congres, dat wordt gehouden op 12 en 13 april 2017, zijn in gang gezet. Tijdens dit congres zullen wij onze verkiezingsproducten en alle ontwikkelingen op dat gebied aan u tonen. Zo zult u een inzage krijgen in de herziene presentatiemodule voor de komende Gemeenteraadverkiezingen, de Stembureauledenportal en de Online Stembureau Tool die worden ontwikkeld.

Wilt u gebruik maken van onze e-learning module of heeft u andere vragen? Onze helpdesk is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.