Nieuws

Nieuwsbrief januari 2019

De feestdagen zijn achter ons, het is weer druk op de weg, de vakanties zijn voorbij. Hoewel we ons alweer in de derde week van januari begeven willen we deze eerste nieuwsbrief van 2019 graag aangrijpen om namens het TSA Verkiezingen team de beste wensen over te brengen voor u en uw collega’s. Dat we hopelijk een heel mooi verkiezingsjaar tegemoet gaan!

Inrichten e-learningomgeving Stembureautraining.nl

Vrijwel alle gemeenten die dit jaar (wederom) gebruik maken van het e-learning platform Stembureautraining.nl hebben hun eigen e-learning omgeving opgeleverd gekregen. De standaard meegeleverde instructieteksten, vragen, wijze van toetsing en huisstijl zijn geheel aanpasbaar naar de wensen en eisen van de gemeente. Veel gemeenten zijn nu druk bezig om de opgeleverde e-learningomgeving in te richten, zodat de uitnodigingen voor deelname aan de e-learning binnenkort kunnen worden verstuurd.

Nieuwe functionaliteit Stembureautraining.nl

Het is nu mogelijk om alle beantwoorde e-mails en bounce e-mails van stembureauleden in te zien via het onderdeel e-mails in het beheer gedeelte van uw e-learningomgeving.

Elektor licentiesleutel 2019

In vorige nieuwsbrieven is reeds aangekondigd dat er deze maand een update van Elektor zal worden uitgebracht. Deze nieuwe release zal op maandag 21 januari beschikbaar worden gemaakt.
Met het ingaan van het nieuwe kalenderjaar is het belangrijk om de nieuwe licentiesleutel in Elektor in te voeren.
Vanaf 15 januari is Elektor zonder geldige licentiesleutel niet meer te gebruiken. U kunt deze licentiesleutel dan nog wel gewoon invullen.
Door tijdig de nieuwe licentiesleutel in te voeren voorkomt u dus mogelijk een verstoring van uw voorbereiding op de komende verkiezingen.

Ondersteuning op locatie

Twijfelt u over hoe u Elektor, de Self-Service of Stembureautraining.nl heeft ingericht? Of wilt u advies over hoe u deze producten het beste in kan zetten? Wij komen graag bij u langs om gedurende een dagdeel of langer ondersteuning te bieden waar nodig. Mocht u hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op voor een offerte via 015 251 61 41 of verkiezingen@tsagroup.nl.