Nieuws

Nieuwsbrief november 2018

Elektor; een nieuwe versie, een nieuw design!
Doorlopend worden er inhoudelijke verbeteringen doorgevoerd en functionaliteiten toegevoegd aan Elektor om het verkiezingsproces binnen uw gemeente nóg beter te ondersteunen. Sinds versie 5.3.0 heeft Elektor ook een moderner uiterlijk gekregen.

Cursus op locatie
De laatste van de reeks geplande cursussen in het gebruik van Elektor, op ons kantoor in Delft, heeft inmiddels plaatsgevonden. We mogen terugkijken op een succesvolle cursusperiode waarin we medewerkers van verkiezingen teams uit het gehele land hebben begeleid in het verbreden en verdiepen van hun kennis van Elektor.

Wilt u met uw team ook goed voorbereid zijn op de komende verkiezingen in 2019? We maken u er graag op attent dat wij ook gebruikerscursussen op locatie aanbieden onder begeleiding van een professionele instructeur. Voor meer informatie en een prijsopgave vragen wij u contact met ons op te nemen.

NVVB Regiocongressen
Eerder deze maand was TSA Verkiezingen aanwezig op de NVVB regiocongressen in Assen en Duiven. Wij willen graag alle bezoekers bedanken die onze stand hebben bezocht voor hun interesse!

NVVB Regiocongressen

Mocht u ons hebben gemist, donderdag 15 november zijn wij aanwezig op het regiocongres in Vianen.  Wij geven u graag een presentatie van onze verkiezingsondersteunende producten.

Sneller, Slimmer, Self-Service
In het maken van een stembureauleden indeling gaat doorgaans veel tijd zitten, maar ook het voorwerk is bepaald geen sinecure! Tientallen gemeenten uit heel Nederland maken daarom voor de komende verkiezingen gebruik van de Self-Service van TSA Verkiezingen.

Self-Service

Via de Self-Service kunt u eenvoudig en met één e-mail de personen in uw ledenbestand gecombineerd uitnodigen om zitting te nemen op het stembureau voor beide verkiezingen van 2019. Op basis van de voorkeuren van de aangemelde stembureauleden, de benodigde inzet en de eisen van u als gemeente, zal de meest ideale indeling voor ieder stembureau automatisch worden bepaald. Dit resulteert in een enorme tijdswinst voor de benoeming en indeling van stembureauleden. Voor de komende verkiezingen is de Self-Service op verschillende onderdelen verbeterd.

De Self-Service is een onderdeel van de stembureaumodule ‘Stembureauportal’. Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvende offerte ontvangen, dan vernemen wij dit graag.

Persoonlijke begeleiding
De meeste gebruikersvragen kunnen vrij gemakkelijk door onze helpdesk via e-mail of telefoon beantwoord worden. Soms kan het echter prettig zijn om wat uitgebreider uw vragen te bespreken en adviezen op maat te ontvangen. Ook dan staan wij graag voor u klaar! Op aanvraag biedt TSA Verkiezingen persoonlijke begeleiding op locatie om u en uw team gedurende één dagdeel of langer op weg te helpen.