Nieuws

Nieuwsbrief september 202115-09-2021

Release Elektor

Naar verwachting wordt in week 39 de nieuwe release van Elektor uitgebracht. In deze release zijn nieuwe functionaliteiten en productverbeteringen verwerkt.

Self-Service - Stembureaulocaties 

De lancering van Self-Service - Stembureaulocaties is zeer positief ontvangen door onze gebruikers. In de Self-Service beheren uw stembureaus hun aanmelding/gegevens en kunnen ze aangeven of zij voldoen aan de wensen en eisen van uw gemeente. Wilt u ook op een snelle en eenvoudige wijze uw stembureaulocaties benaderen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan zodat u tijdig over voldoende stembureaulocaties beschikt.

Self-Service - Stembureauleden 

Voor gemeenten gaat er in de aanloop naar de verkiezing veel tijd zitten in het uitnodigen en indelen van stembureauleden. De Self-Service van TSA Verkiezingen biedt hierin uitkomst, uw stembureauleden beheren in de Self-Service namelijk zelf hun aanmelding/persoonlijke gegevens, kiezen hun eigen functie en stembureaulocatie. Dit bespaart niet alleen veel tijd; groot extra voordeel is dat u altijd over de actuele gegevens beschikt. 

Nieuwe functionaliteit
Uw leden kunnen straks in de Self-Service de voor u relevante extra gegevens (kenmerken) controleren of aanvullen. Dankzij deze nieuwe functionaliteit kunt op een leuke en efficiënte wijze meer gegevens van uw leden vastleggen. De gegevens kunnen daarna vanuit het portal in Elektor worden ingelezen, u hoeft dus niks handmatig over te nemen. 

Ondersteuning en cursussen TSA Verkiezingen

Wilt u tijd besparen in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen? Volg dan een cursus Elektor of vraag ondersteuning op locatie aan. In een halve of hele dag krijgt u uitleg over ons programma en voorzien wij u van vele tips. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via verkiezingen@tsagroup.nl of 015-2516141. 
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten of heeft u andere vragen? Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord tussen de veel gestelde vragen of u kunt u uw vraag opzoeken in onze help. Ter ondersteuning bieden wij aanvullend cursussen en ondersteuning op locatie aan. 

NVVB Congres

Op 8 en 9 december 2021 vindt het NVVB-jaarcongres plaats in Noordwijkerhout. Het thema van het landelijk congres is 'Ideale Dienstverlening'. Uiteraard zal TSA Verkiezingen aanwezig zijn met een ruime stand op de beursvloer. Wij kijken ernaar uit u daar te ontmoeten! 

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben, dan kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 tot 17:00 uur via 015 251 61 41 en per e-mail via verkiezingen@tsagroup.nl