Het voorbereiden en organiseren van verkiezingen is een complex en nauwgezet traject dat doorgaans veel tijd in beslag neemt. De software en diensten van TSA Verkiezingen ondersteunen gemeenten in elke fase van dit traject.

TSA Verkiezingen is onderdeel van TSA Group Delft. Als organisatie zijn wij al sinds de jaren '90 verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de software van Elektor en de daaruit voortvloeiende praktische ondersteuning. In 2013 is Elektor volledig overgenomen door TSA Group Delft bv en heeft TSA Verkiezingen de producten en diensten ter ondersteuning van de organisatie van de verkiezingen uitgebreid met verschillende online modules. Door onze jarenlange ervaring en het totaalpakket aan verkiezingsondersteunende software en diensten is TSA Verkiezingen op alle fronten een waardevolle ICT-verkiezingspartner van vele gemeenten.

Support en dienstverlening
Bij TSA Verkiezingen draait het niet alléén om software. Gemeenten die onze software inzetten kunnen het gehele jaar rekenen op professionele en persoonlijke ondersteuning van onze supportmedewerkers:

  • Snel antwoord via onze kosteloze telefonische helpdesk
  • Ondersteuning bij installatie en ingebruikname
  • Migratie van huidige en historische verkiezingsgegevens naar Elektor (indien mogelijk)
  • Gebruikerscursussen voor nieuwe én gevorderde gebruikers
  • Consultancy op locatie

Wij zijn er trots op dat onze helpdesk door de gemeenten die onze software inzetten wederom als 'zeer goed' is beoordeeld!

Wat gemeenten zeggen over ons


Hoe ervaart u het contact met TSA Verkiezingen bv tijdens het verkiezingsproces?

"Er wordt zéér snel deskundige hulp geboden"

Elly Hallerdijk | Gemeente Oude IJsselstreek

Over TSA Group Delft bv

TSA Group Delft is al meer dan 25 jaar succesvol op de ICT markt. Het bedrijf is een gerenommeerde ontwikkelaar en leverancier van software en online toepassingen voor diverse branches. Ook op het gebied van het onderhouden van bestaande software, application outsourcing en het beheren van complexe database systemen vindt men in TSA een betrouwbare partner.

Kijk voor meer informatie op www.tsagroup.nl.