Nieuws

Nieuwsbericht 10 september 202010-09-2020

Gezondheidscheck stembureauleden

In het kader van de maatregelen rondom COVID-19 wordt gesproken over een gezondsheidscheck voor stembureauleden. TSA onderzoekt momenteel de mogelijkheden om deze check in te passen in onze verkiezingsproducten. Mocht u ook geïnteresseerd zijn in deze nieuwe module, dan horen wij dat graag van u.

Uitbreiding Stemhulp

Wilt u op kaartniveau aan uw inwoners laten zien op welk stembureau het druk is? Maak gebruik van de Stemhulp van TSA Verkiezingen. Uw voorzitter geeft middels de Stemhulp aan hoe druk het is op het stembureau. Uw inwoners kunnen vervolgens live via (gemeentenaam).verkiezinginbeeld.nl zien op welke stembureaus het rustig is. U kunt deze link ook gebruiken binnen de website van uw gemeente. Verder krijgen uw inwoners het adres van het stembureau, de openingstijden en andere praktische informatie zoals de toegankelijkheid van het stembureau te zien.

Even voorstellen, onze nieuwe collega René Jansen

Sinds 1 september versterkt René Jansen het Team Verkiezingen. René zal binnen TSA zorgdragen voor de ondersteuning op alle verkiezingsproducten. Zodra de gelegenheid zich voordoet zullen wij René bij u introduceren.

Release Elektor oktober

In week 44 wordt de nieuwe release van Elektor uitgebracht. In deze release zijn nieuwe functionaliteiten en productverbeteringen verwerkt. Onder andere zullen de volgende functionaliteiten worden toegevoegd en of verbeterd:

  • Oplevering vernieuwde presentatiemodule
  • Bureaukenmerken beschikbaar voor Verkiezing in Beeld
  • Uitbreiding Stembureaugegevens
  • Kolom modelnummer beschikbaar bij formulieren
  • Stemhulp menu

Cursussen Elektor

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 organiseren wij Elektor cursussen voor de beginnende en gevorderde gebruikers.

Op dit moment hebben wij de volgende cursusdagen nog beschikbaar:

  • Gevorderdencursus - dinsdag 29 september (nog 3 plekken)
  • Gevorderdencursus - dinsdag 27 oktober (nog 2 plekken)
  • Basiscursus - woensdag 28 oktober (nog 2 plekken)
  • Gevorderdencursus - woensdag 18 november (nog 3 plekken)

Indien u interesse heeft in een cursus maar de genoemde cursusdata niet schikken, dan zullen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Bij interesse voor één van de cursusdata kunt u zich per e-mail aanmelden via verkiezingen@tsagroup.nl

Cursussen ten tijden van het coronavirus

Vanaf heden gaan wij weer starten met onze cursussen. TSA Verkiezingen volgt hierbij de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Wij zullen deze tijdig met de cursisten delen.

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben, dan kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 tot 17:00 uur via 015 251 61 41 en per e-mail via verkiezingen@tsagroup.nl