Nieuws

Nieuwsbrief 22 juli 2020

Elektor vanaf 2022 ook beschikbaar als SAAS-oplossing

Vanaf 2022 zal Elektor ook beschikbaar worden gemaakt als SAAS-oplossing. Overstappen naar een SAAS-oplossing maakt het voor uw gemeente eenvoudiger om Elektor te beheren. Met waarborging van maximale prestaties en veiligheid. Als uw gemeente de gegevens liever lokaal opslaat, kunt u Elektor blijven gebruiken als een on-premise-oplossing.

Release Elektor oktober

In week 44 wordt de nieuwe release van Elektor uitgebracht. In deze release zijn nieuwe functionaliteiten en productverbeteringen verwerkt.

Cursussen Elektor

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, die op woensdag 17 maart worden gehouden, organiseren wij ter voorbereiding Elektor cursussen voor beginnende en gevorderde gebruikers.

Bij interesse voor één van de cursusdata kunt u zich per e-mail aanmelden via verkiezingen@tsagroup.nl

Cursussen ten tijden van het coronavirus

Vanaf september gaan wij weer starten met onze cursussen. TSA Verkiezingen volgt hierbij de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Wij zullen deze tijdig met de cursisten delen.

Veranderingen binnen TSA Verkiezingen

Onze zeer gewaardeerde collega Jelle van der Aart zal TSA Verkiezingen per 8 augustus gaan verlaten. Jelle zal met zijn gezin emigreren naar Australië. Wij danken Jelle voor zijn inzet en wensen hem heel veel geluk toe.

Naast het vertrek van Jelle kunnen wij u melden dat ons team uitgebreid wordt met twee nieuwe collega's. Binnenkort stellen wij deze collega's graag aan u voor.

Elektor update versie 5.3.2.1011

Mocht u ons nieuwsbericht hebben gemist, op 3 juli hebben wij de nieuwste update van Elektor uitgeleverd.

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben, dan kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 tot 17:00 uur via 015 251 61 41 en per e-mail via verkiezingen@tsagroup.nl.