Nieuws

Nieuwsbrief december 2016

De voorbereidingen voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen zijn in volle gang. Ook tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen kunt u rekenen op de ondersteuning van onze Elektor Helpdesk.
In deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Elektor en onze e-learning module.

Nieuwe release Elektor

Deze week ontvangt u van ons een nieuwe update van Elektor. Het betreft versie 5.2.4.971. De belangrijkste toevoeging is de koppeling met ons nieuwe online e-learning platform. Het is nu mogelijk om een training vanuit Elektor aan te maken en deze beschikbaar te maken op het nieuwe e-learning platform.

Trainingsresultaten van historische verkiezingen worden automatisch voor u omgezet naar de nieuwe trainingsfunctionaliteit. Bij het aanmaken van nieuwe verkiezingen zal in het vervolg een training ten behoeve van stembureauleden aangemaakt kunnen worden. Tijdens het aanmaken van deze training kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze e-learning module.

Release e-learning platform

Deze week is ook ons e-learning platform online beschikbaar gesteld. De laatste hand wordt nu gelegd aan de inhoud van de training ten behoeve van de aanstaande Tweede Kamerverkiezing. De teksten, vragen en verduidelijkende afbeeldingen worden conform de richtlijnen van het ministerie ingericht.

U kunt zowel de stijl als de inhoud van de e-learning naar eigen inzicht aanpassen of gebruik maken van de reeds ingerichte omgeving. Hiermee heeft u alle vrijheid om de e-learning aan te bieden aan de stembureauleden zoals u dat graag zou willen. De uitgebreide handleiding gaat u hierbij ondersteunen.

De stembureauleden kunnen vervolgens via de website www.stembureautraining.nl de e-learning volgen.

Beschikbaarheid

Heeft u de e-learning module al besteld? Dan krijgt u nog dit jaar bericht dat het e-learning platform voor u beschikbaar is. U ontvangt dan tevens de licentie die nodig is voor het uitnodigen van uw stembureauleden.

Gebruikerscursus Elektor

In het komende jaar zijn nog enkele plekken beschikbaar voor een gebruikerscursus Elektor. Mocht u interesse hebben in een cursus, dan kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u gebruik maken van onze e-learning module of heeft u andere vragen? Onze helpdesk is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen en een succesvol 2017!