Nieuws

Nieuwsbrief maart 2019

Vorige week vond het eerste tv-debat plaats en door heel Nederland zijn politieke partijen op de been om kiezers voor zich te winnen. Eén ding is duidelijk; de campagne voor de komende verkiezingen is in volle gang! Terwijl u druk bezig bent met de laatste voorbereidingen delen wij graag met u het laatste nieuws rondom de producten en dienstverlening van TSA Verkiezingen.

Wij wensen u een succesvol verloop van de provinciale staten- en waterschapsverkiezingen!

Openingstijden helpdesk op de verkiezingsdag

Tijdens de aanstaande verkiezingen van woensdag 20 maart 2019 is onze helpdesk bereikbaar van 07.00 's uur ochtends tot 01.00 uur 's nachts. Indien noodzakelijk zal de helpdesk op de verkiezingsdag langer openblijven. Op donderdag 21 maart 2019 zijn wij bereikbaar vanaf 8.00 uur tot 17.00 uur.

U kunt onze helpdesk telefonisch bereiken via 015 - 251 61 41. Om onnodige wachttijden te voorkomen kunt u ook per e-mail contact opnemen via verkiezingen@tsagroup.nl.

Laatste tips

Om de verkiezingsdag goed te laten verlopen, hebben wij voor u nog enkele tips op een rijtje gezet:

  • Zorg ervoor dat u in alle systemen in kunt loggen; door alle gebruikersgegevens voor handen te hebben kunt u onaangename verrassingen voorkomen.
  • Zorg ervoor dat uw ICT-afdeling volledig op de hoogte is van de systemen die u inzet op de verkiezingsavond. Zij dienen onder andere rekening te houden met de beschikbaarheid van de diverse servers en eventuele geplande back-up processen uit te stellen of anders in te plannen.

Instrueren stembureauleden Europese Parlementsverkiezingen

Met trots kunnen wij melden dat er via Stembureautraining.nl, het online e-learning platform van TSA Verkiezingen, inmiddels al meer dan 20.000 stembureauleden zijn opgeleid. Maakt uw gemeente nog geen gebruik van Stembureautraining.nl? Wij maken u er graag op attent dat u het platform ook voor de aanstaande Europese Parlementsverkiezingen nog in kunt zetten. De instructieteksten die wij standaard meeleveren hebben wij hier voor u op afgestemd.

Informeer naar de mogelijkheden via verkiezingen@tsagroup.nl of 015-2516141.